x_Kennismaken


Ik ben Joanne Tempelman, werkzaam als GZ-psycholoog.  Daarnaast ben ik opgeleid als EMDR therapeut (basis- en vervolgtraining). Mijn expertise ligt binnen het systemisch werken, identiteitsontwikkeling, autisme spectrum problematiek en angst- en depressieklachten. Ook geef ik regelmatig traumabehandeling. Ik werk momenteel als therapeut, supervisor, docent, trainer en consulent. 

Ik heb ruime ervaring in de specialistische GGZ, als behandelaar en als leidinggevende. Ook ben ik binnen het onderwijs, de revalidatie en de gehandicaptenzorg actief geweest en kom ik in mijn functie als consulent met allerlei andere werkvelden binnen de psychiatrie in aanraking.

Wellicht nog belangrijker voor jou, is om een beter beeld te krijgen van wie ik ben als mens, in relatie tot de ander. Ik ben een nuchter en doortastend persoon. Oprecht nieuwsgierig en meelevend naar degene die ik ontmoet. Ik zie de ander als een gelijkwaardig en waardevol mens en ga graag op zoek naar de eigen kracht van de ander. Ik geniet van succeservaringen, maar leef ook mee als het tegenzit.

Ik ben wetenschappelijk opgeleid en onderlegd, toch merk ik dat ik graag uitvoer, praktisch bezig ben. Waar dit eerder voelde als een conflict, zie ik het nu als twee krachten die ik graag bundel. Je zult merken dat ik graag inspireer, maar ook een probleem zal afpellen tot de kern. Ik ontdek verbanden en wil verbinden. Ook onderzoek ik het liefst meer dan alleen maar een probleem. Een mens is zoveel meer (waard) dan dat.