Aanbod

Behandeling

Soms heb je last van vastzittende patronen of emoties en lukt het je niet hier zelf uit te komen. Denk daarbij aan stemmingsklachten, depressieve klachten, identiteitsvragen, autisme spectrum problematiek, angstklachten, een negatief zelfbeeld en/of traumagerelateerde klachten. Bij Nanne Psychologie help ik je weer perspectief te ervaren en stappen te zetten. Ik bied diagnostiek en behandeling voor mensen tussen de 18 en ongeveer 35 jaar binnen de generalistische basis GGZ. In mijn behandelingen gaan we altijd samen op zoek naar de oorzaak van je klachten. Hierdoor krijg je meer inzicht en (h)erkenning. We werken toe naar praktische handvatten waardoor je klachten zullen afnemen of je een manier vindt om met je klachten om te gaan. Mijn werkwijze is:

  • Herstel- en oplossingsgericht
  • Uitgaand van de eigen kracht van de mens en de omgeving

Daarbij maak ik gebruik van en ben ik geschoold in methodes als:

  • Cognitieve gedragstherapie
  • EMDR/imaginaire exposure bij trauma
  • Mindfulness
  • COMET
  • ACT
  • Lichaamsgericht werken
  • Praktische methoden zoals: Yucel Methode en Geef me de 5.

Omdat leefstijl een grote invloed heeft op psychisch welzijn, krijgt dit veel aandacht tijdens de behandeling. Ik ben opgeleid als Buitenpsycholoog en bied een combinatie van binnen en buiten (in beweging) behandeling aan. De contactmomenten kunnen eveneens in een praktijkruimte en/of online plaatsvinden. Dit spreken we samen af.

Wat bied ik niet?

Mijn behandeling is niet geschikt als jouw problemen erg crisisgevoelig zijn of als je forse verslavingsproblemen of forse suïcidale klachten hebt. Overleg in dat geval met je huisarts of een andere hulpverlener om passende hulp te vinden.

Coaching

Heb je behoefte aan een kort, inspirerend en motiverend coachingstraject waarin je meer helderheid krijgt op je coachingsvraag en al snel aan de slag kunt met concrete handvatten? Je kunt ook bij mij terecht voor een kort coachingstraject. Je kunt je hiervoor aanmelden via het aanmeldformulier op deze site, vermeld dan dat het gaat om een coachingsvraag.

De kosten voor een coachingstraject zijn €117,00 per uur. Eens per twee a drie weken plannen we een sessie in van 1,5 uur. Zo is er voldoende ruimte voor tussentijdse reflectie en integratie.

Coaching wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekeraar. Vaak zijn deze kosten wel aftrekbaar van de belasting of zijn er andere mogelijkheden voor (gedeeltelijke) vergoeding vanuit je aanvullende verzekering of eventueel vanuit je werkgever als de klachten werkgerelateerd zijn.